2023-03-20 Naar huis

Terwijl Frank gisteravond het dagmenu kreeg, je weet wel dat met die kokkelsaus, kreeg ik in de plaats gevulde pasta met champignons in best wel een lekker sausje.
Toen Frank mijn portemonnee haalde kwamen daar toch wel niet onze nieuwe vrienden uit Geel aangereden zeker. Die waren net zo opgedraaid als wij toen we de oprit van het hotel opreden na die helse klim. Als lotgenoten hadden we gisteravond een gezellig onderonsje met Joëlle en Ed. Ed was jarig en trakteerde op bubbels. Wij blijken toch een en ander gemeen te hebben: Joëlle werkte bij de VDAB en Ed stond ook in het onderwijs. Hij heeft het er wel 42 jaar uitgehouden.
Deze morgen na het ontbijt zijn we dan die steile berg afgereden. Dat ging veel makkelijker en bovendien was het niet donker deze keer. We reden richting Los Cristianos. Maar daar zijn we niet heen gegaan. We stopten in Las Chafiras en hadden nog net tijd voor een wandeling langs het water. We hebben er 'genoten' van de grote hotelfabrieken die daar met zicht op zee de ene naast de andere staan te pronken. Het strand is zo goed als ontoegankelijk door de enorme lavarotsen die er liggen en dus liggen de hotelgasten in dichte drommen onder kunststoffen palmbomen naast het zwembad!…. Dat is ook water natuurlijk, en een palmboom is een palmboom 🥴
We aten nog verrukkelijke fajita's - dat klinkt Spaans omdat het Mexicaans is 🤨 - en begaven ons tijdig naar de luchthaven. We moesten daar immers ook de auto nog afleveren. We waren ruim op tijd in de luchthaven en het inchecken verliep vlot. We zijn deze keer met een vertraging van 17 minuten opgestegen 🛫. De piloot beloofde ons echter dat we op tijd in Brussel zouden zijn omdat hij meewind heeft.

(PS de piloot had het juist!)