2023-03-19 Arona

Ondanks dat de adrenaline nog flink door onze aderen joeg, hebben we wonderwel goed geslapen.
Na het ontbijt hebben we onze stapschoenen aangetrokken en zijn we te voet die steile weg tot aan het dorp naar beneden gegaan. En ja, die weg is echt wel vreselijk steil. In de buurt zijn geen wandelwegen te vinden. Niet op Google en niet op KOMOOT. Dus liepen we gewoon langs de weg. Mooie bloemetjes gezien langs de weg.
Het hotel is een geklasseerde, gerestaureerde boerderij waarbij de buitenkant authentiek moest blijven. Wij zitten gehuisvest in de paardenstallen. Het ontbijt is wat je gewoonlijk krijgt in een hotel, alleen die koffie is barslecht. Die valt echt niet te drinken. We kozen voor de 'repasse' dus wijselijk voor een mok groen thee.
Frank neemt even siësta en zou een duik nemen in het zwembad maar het werd ineens toch wat koud. We zitten hier wel op 800m dus dat scheelt toch wat in warmte.
Vanavond eten we hier de 'cena'. We krijgen gegrilde mosseltjes en daarna tortellini van zalm met zeevruchtensaus. En heb ik daar nu net een probleem mee. In die saus zitten ook kokkels. Mijn lichaam weigert kokkels. De kok is zo vriendelijk om voor mij speciaal een gerecht met paddenstoelen te verzinnen. Hij wil immers geen last met een gaste die problemen krijgt met zijn eten natuurlijk.
Er smaakt daar uiteraard ook weer een lekker plaatselijk wijntje bij.
We laten het ons smaken en maken onze valiezen alvast klaar voor het vertrek van morgen. 😞