2022-06-08 Alleen met z’n twee

Deze morgen heel vroeg zijn Joyca, Tania, Ria, Veerle en Charlotte vertrokken. Ze werden opgehaald rond 04:00u en bleken rond 18:00u allemaal thuis te zijn.
Wij hebben nu nog 3 dagen in Tbilisi.
We ontbeten uitgebreid en tegen 11:00u bracht een taxi ons naar onze nieuwe bestemming. We lieten daar onze bagage achter want 'de kamer was nog niet klaar'. Tegen 16:00u kwamen we terug. Bleek dat in een groot deel van de stad door wateroverlast buiten de stad een probleem was met de watervoorziening. Ook zo in het guesthouse waar we zouden verblijven. Geen water, dat betekent geen koffie of thee, geen mogelijkheid om de wc door te spoelen, maar ook geen douche. En net daaraan hadden we natuurlijk heel erg nood. Er was hen beloofd door de watermaatschappij dat het tegen de middag zou opgelost zijn, maar ondertussen was het al bijna 6 u de namiddag en er was nog steeds geen water. Dus werd er naar een alternatief gezocht.
We verblijven nu in een kamer in hun luxeappartement dat aan de andere kant van de stad ligt waar geen probleem was met water. De Nederlanders die al van gisteren bij hun waren konden hier een douche komen nemen en samen hebben we dan op het terras een drankje gedronken en een babbeltje geslagen. Vanop dat terras is het uitzicht over de stad fenomenaal.
Al bij al viel dat dus best mee. Ook weer een bewijs van de gulle gastvrijheid van de Georgiërs.
We gingen daarna eten in een poepchique restaurant en tegen 23:00u lagen we in onzen nest.
Een reis die zonder verrassingen is, is aan ons niet besteed.